DERMAPLANING €69 per behandeling

dermaplane pro afbeelding

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen d.m.v. speciaal chirurgisch mesje verwijderd worden. Dit zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

Hoe gaat in het zijn werk?

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging. Om de huid intensiever te reinigen wordt een milde peeling aangebracht. Hierna wordt een speciale Dermaplaning oil op uw huid aangebracht waarna de behandeling start. Om de laatste dode huidcellen te verwijderen wordt als laatste een enzymen peeling gebruikt en de grondig huid gereinigd. Na de behandeling voorzie ik het gelaat van een verzorgend masker op maat. Als afsluiting van de behandeling breng ik een crème aan met een zonnefactor. De behandeling duurt 60 minuten en is niet pijnlijk!

Wat doet dermaplaning ?

-    verwijderd dode huidcellen

-    verwijderd donsharen (donshaartjes groeien niet donker of dikker terug!)

-    vervaagt fijne lijntjes

-    verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken

-    bevorderd de aanmaak van collageen, elastine en vocht verbeterend

-    bevorderd het verwijderen van onzuiverheden en verstopte poriën

-    make up oogt mooier en blijft ook beter zitten

-    een beter opname van huid verbeterende werkstoffen tot 60%!

-    geeft de huid een mooie GLOW!

Wanneer wordt dermaplaning ingezet?

Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes. De behandeling is zeer geschikt voor een droge en doffe huid, huid met vergrootte poriën en fijne lijntjes . Soms kan het gezicht na de behandeling een kleine beetje rood worden, dit is niet altijd het geval. Roodheid is binnen 24 uur verdwenen. Vaak zal niemand het merken! Resultaten kunnen tot 4 weken zichtbaar zijn. Dermaplaning als onderhoud om de 4-6 weken herhaald worden. Om de huid te verbeteren is een interval van 3 weken nodig.

Wanneer mag dermaplaning niet?

In de volgende gevallen is dermaplaning niet geschikt:


-    botox en fillers korter dan 2 weken geleden

-    het gebruik van vitamine A in- of uitwendig (5 dagen stoppen)

-    chemische peeling of laserbehandeling korter dan 2 weken gelden

-    diabetes

-    kanker

-    actieve acne

-    accutane of isotetonoine (medicatie bij acne)

-    bloedverdunner

-    allergie voor nikkel (wel mogelijk als u dit van te voren meldt)

-    zonnebrand van de huid

-    ontstekingen over het hele gelaat (kleine zones kunnen overgeslagen worden)

-    actieve herpes (herpes moet langer dan 3 weken genezen zijn)

-    antibiotica

-    hydrocortison


Dermaplaning behandeling 60 minuten € 69


Voor vragen of meer informatie mag u altijd contact opnemen!

AHA LYSING (MELKZUUR PEELING) €35 per behandeling

De AHA lysings zijn op basis van fruitzuren (melkzuur) welke ervoor zorgen dat dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans herkrijgt. Een melkzuren kuur kan ingezet worden pigmentvlekken, grove poriën, een vale of vermoeide huid, acne en littekens vervagen, om fijne lijntjes en rimpels te vervagen en overmatige talg aanmaak normaliseren.


Voor een optimaal resultaat voor huidverbetering adviseer ik een KUUR met de AHA Lysing en de daarop aansluitende producten voor thuisgebruik. Hoe vaak de Lysing moet worden toegepast en met welke tussenpozen, is afhankelijk van de conditie van de huid. 3 tot 6 behandelingen met 1 a 2 weken interval is het meest effectief voor een optimaal resultaat.


Direct na de behandeling kan de huid gevoelig aanvoelen en rood zijn. Afhankelijk van het gebruikte percentage AHA Lysing en de gevoeligheid van de huid zal dit binnen enkele uren verdwijnen. De dagen daaropvolgend kan de huid wat trekkerig en strak aanvoelen, soms gaat dit gepaard met enige verschilvering van de huid.

De huid mag na een melkzuren behandeling 14 dagen niet blootgesteld worden aan de zon. (in de zomer wordt deze behandeling daarom niet uitgevoerd.)


Belangrijk om te weten:


Een melkzuren peeling kan niet worden toegepast bij: een zeer gevoelige huid, eczeem en open wondjes, actieve herpes simplex (koortslip) gebruik van Roacutane, een donker huid, aanleg tot littekenvorming, zwangerschap en borstvoeding. Een melkzuren behandeling kan niet gecombineerd worden met harsen van het gelaat.


HYDRAPEN H2 BEHANDELING (microneedling met serum) €70 per behandeling


HydraPen is een apparaat met miniscule kleine naaldjes die kleine kanaaltjes maakt in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar.. De naaldjes verzoorzaken microschade aan de opperhuid wat de productie van collageen en elastine bevorderdt en de cellulaire vernieuwing verbetert. Tijdens de behandeling wordt een serum via de pen in de huid gesluisd en wordt dit serum tot 80% opgenomen door de huid! De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid en is over het algemeen goed te verdragen. 


HydraPen is een zeer effectieve behandeling bij verschillende huidproblemen zoals

  • Huidveroudering; rimpels, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en bij een verslapte huid
  • Littekens, o.a. littekens door acne
  • Doffe huidskleur, pigmentatie, grove poriën, rosacea, huid met hoog vetgehalte, couperose, roodheid en algehele huidverbetering


Wanneer komt u niet in aanmerking voor de Hydrapen

  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Epilepsie
  • Infecties
  • geen chemische peelings gedurende 2 weken voorafgaand aan de behandeling
  • Hart- en bloedvaten ziekte
  • bloedstolling stoornis
  • Psoriasis, atopische dermatitis, herpes en andere huidziekten.


Hoeveel sessies heb ik nodig?

Voor de normale huid zonder zichtbare defecten zijn over het algemeen 3 sessies voldoende met een tussenpoze van 4 weken.  Voor behandeling van pigment zijn 4 -  6 sessies nodig. Voor de behandeling van littekens en striae 6 - 8 sessies. Het aantal behandelingen varieert per huidtype en huidproblemen. Het resultaat is na 2 weken al licht zichtbaar. Het werkelijke eind resultaat na een kuur is na een periode van 4-6 maanden zichtbaar nadat de werking van de collageen en elastine in de huid zichtbaar is geworden.


De HydraPen-procedure

De HydraPen-procedure is licht gevoelig tijdens de behandeling. Na de ingreep zal de huid een rode gloed hebben die in de meeste gevallen binnen 24 uur zal verdwijnen. Na 2-3 dagen kunnen er wat velletjes of schilfering ontstaan.  Na de behandeling zullen de kleine miniscule kanaaltjes in de huid sluiten zich na 15 minuten. 

We raden af om het gezicht te wassen of make-up

aan te brengen op de dag van de procedure.

Minerale make up is wel toegestaan.  3 dagen

na de behandeling is het gebruik van retinoïde

(vitamine A zuur) en vitamine C verboden.

Het gebruik van zonnebrandcrème wordt

ten zeerste aanbevolen!


HydraPen behandeling 60 minuten € 70

De behandeling is inclusief oppervlakte

reiniging, diepte reiniging, serum, vliesmasker,

exclusief harsen/epileren en massage. Bekijk hier reviews over Schoonheidssalon Annelies

Wilt u graag een afspraak inplannen? Dit kunt u zelf online via deze website of stuur me een bericht via het contactformulier of bel /Whatsapp op 06.12.30.24.11

Contactformulier

Klik hier om het contactformulier te openen