Gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Voorafgaand aan iedere behandeling voer ik een huidanalyse uit om zo samen met u de perfecte behandeling te kiezen waar uw huid op dat moment het meest behoefte aan heeft. Tijdens een gezichtsbehandeling bespreek ik met u uw huidverzorgingsroutine en geef ik tips en tricks om deze te verbeteren. Ook zal ik advies over producten voor thuis gebruik geven. Indien gewenst kunt u proefmonsters mee krijgen.

INTENSIEVE GEZICHTSBEHANDELING € 57

De intensieve gezichtsbehandeling start met een oppervlakte reiniging van gelaat en hals. Hierna zal ik een diepte reiniging uitvoeren door middel van een peeling of lysing (eventueel in combinatie met stoomdamp apparaat). Na de dieptereiniging zal ik de huid inspecteren op aanwezige onzuiverheden en deze verwijderen. Deze behandeling is indien u dit wenst inclusief harsen wenkbrauwen/bovenlip/kin/wangen. Na de reiniging kunt u ontspannen tijdens een extra lang durende heerlijke gelaatsmassage. Hierna zal ik de huid voorzien van een peel off masker in combinatie met een serum. Ook aan het gebied rondom uw ogen wordt extra aandacht besteed doormiddel van een verzorgend oogmasker. Tijdens het inwerken van het masker kunt u genieten van een ontspannende schouder/hals massage waarna ik de behandeling afsluit. Dit doe ik door het aanbrengen van een serum waarop uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Ook het gebied rondom uw ogen wordt verzorgd door middel van een oogserum waarna ik een verzorgende dag- of nachtcrème aanbreng. Niet te vergeten zal ook uw decolleté verzorgd worden met een voedende collageen emulsie.

BASIS GEZICHTSBEHANDELING € 47

De basis gezichtsbehandeling start met een oppervlakte reiniging van het gelaat. Hierna zal ik een diepte reiniging uitvoeren door middel van een peeling of lysing. Na de diepte reiniging zal ik de huid inspecteren op aanwezige onzuiverheden en deze verwijderen. Deze behandeling is indien u dit wenst inclusief harsen wenkbrauwen/bovenlip/kin/wangen.
Na de reiniging kunt u genieten van een heerlijke gelaatsmassage (10 minuten). Hierna zal ik de huid voorzien van een crème of gel masker. Tijdens het masker kunt u genieten van een korte ontspannende schouder/hals massage waarna ik de behandeling afsluit. Dit doe ik door het aanbrengen van een verzorgende dag- of nachtcrème.

MINI GEZICHTSBEHANDELING €37

De mini gezichtsbehandeling start met een oppervlakte reiniging. Hierna zal ik een diepte reiniging uitvoeren door middel van een peeling of lysing. Na de diepte reiniging zal ik de huid inspecteren op aanwezige onzuiverheden en deze verwijderen. Indien gewenst zal ik de wenkbrauwen epileren/harsen. Hierna zal ik de huid voorzien van een crème of gel masker en sluit ik de behandeling af met het aanbrengen van een verzorgende dag- of nachtcrème. De mini behandeling is ideaal om in uw drukke agenda of tijdens uw lunchpauze te plannen.

ACNÈ BEHANDELING €42

De acnè gezichtsbehandeling start met een oppervlakte reiniging. Hierna zal ik een diepte reiniging uitvoeren door middel van een peeling of lysing. Eventueel in combinatie met een stoomdamp apparaat. Na de diepte reiniging zal ik de huid inspecteren op onzuiverheden en uitgebreid aandacht besteden aan het verwijderen van de onzuiverheden. Ik voorzie de huid van een deep cleansing masker. Als laatste sluit ik af met een passende dag- of nachtcrème. Na/tijdens de behandeling zal ik bespreken wat de beste huidverzorging voor thuis is en producten op maat adviseren. Tijdens de behandeling bespreken we de mogelijke oorzaken van acnè en geef ik u tips en tricks om acnè onder controle te krijgen. Voor het beste resultaat is het noodzakelijk om de behandeling meerdere malen te herhalen met een korte interval tussen de behandelingen.

MANNEN BEHANDELING

Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging en schromen niet om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon. De mannenhuid is 24% dikker dan de vrouwenhuid en heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinde in de huid. De huid is daardoor sterker doorbloed. De huid van mannen heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert doorgaans meer talg. Daardoor hebben sommige mannen meer last van onzuiverheden. Ook bij mannen is een goede huidverzorging belangrijk. Nouvital Cosmetics heeft een speciale lijn ontwikkeld voor de mannenhuid. Alle gezichtsbehandeling in de salon zijn ook geschikt voor mannen. Tijdens een behandeling zal ik mijn werkwijze en producten aanpassen aan de conditie van de huid. Indien gewenst is het mogelijk om wenkbrauwen te harsen/epileren en de neushaartjes te harsen.

DUO GEZICHTSBEHANDELING

Wat is er nu leuker om samen met een vriend(in), zus, partner, nichtje, tante, dochter/zoon vader of moeder heerlijk te genieten van een gezichtsbehandeling? Terwijl je een gezichtsbehandeling krijgt kan je lekker met elkaar praten en genieten van jullie quality time samen. Het is gewoon nog leuker om samen naar een schoonheidssalon te gaan en samen te genieten van o.a. een heerlijk masker en een ontspannende massage.

Een duo behandeling is een gezichtsbehandeling voor 2 personen in één behandelruimte waarbij je langs elkaar ligt op een behandelstoel. Deze duo behandeling wordt gegeven door 1 schoonheidsspecialiste.

Een duo behandeling is ook leuk om als een cadeaubon te geven! Het is natuurlijk leuk om iets te geven waar je samen plezier van hebt.


Prijs Duo Gezichtsbehandeling:


1 volwassene + 1 kind/tiener (t.e.m. 12 jaar) €73 (Basis gezichtsbehandeling 105 minuten)


2 volwassenen €94 (Basis gezichtsbehandeling 120 minuten)


2 volwassenen €114 (Intensieve gezichtsbehandeling 135 minuten)

LOSSE MODULES OM BIJ TE BOEKEN:

WENKBRAUWEN/WIMPERS VERVEN


Wimpers verven                                               €11


Wenkbrauwen verven                                      €11


Wimpers en wenkbrauwen verven                 €18


EPILEREN/HARSEN


* prijslijst losse behandelingen


Harsen bovenlip                                              € 9


Harsen bovenlip en kin                                   € 13


Harsen bovenlip en gelaat (wangen en kin)   € 16


Harsen/epileren wenkbrauwen                       € 11


Browmapping incl. harsen wenkbrauwen      € 26


Harsen onderbenen                                         € 23,50


Harsen volledige benen                                   € 29.50


Harsen oksels                                                   € 16


Harsen bikinilijn                                             € 16


Harsen onderarmen                                        € 21


Harsen rug of borst                                         € 26


Harsen rug en borst                                         € 41

Bekijk hier reviews over Schoonheidssalon Annelies

Wilt u graag een afspraak inplannen? Dit kunt u zelf online via deze website of stuur me een bericht via het contactformulier of bel /Whatsapp op 06.12.30.24.11

Contactformulier

Klik hier om het contactformulier te openen

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.45u - 14.00u


Buiten deze tijden enkel open op afspraak.


Pin betaling mogelijk

Vlassert 18


5541 VG Reusel


06.12.30.24.11


info@schoonheidssalon-annelies.nl